Izvor: Blic, 16.Feb.2021, 07:24

PUTINOV LIČNI BANKAR I MEDIJSKI MOGUL Ovo je čovek koji je ruskom predsedniku pomogao da sakrije milijarde, ali i da izgradi kontroverznu palatu

Otkako je lider ruske opozicije Aleksej Navaljni prošlog meseca objavio bombastični snimak koji je obnovio interes javnosti za navodni zamak predsednika Vladimira Putina na crnomorskoj obali, novinari iz Rusije i inostranstva otkrivaju nove detalje luskuzne rezidencije kod Gelendžika, a poslednji izveštaji reportera “Sobesednika”, “Proekta” i “Bela” povezali su zdanje sa Jurijem Kovalčukom, glavnim akcionarom Banke Rusije i jednim od najstarijih Putinovih prijatelja, piše Meduza.io.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.