PUTINA pitali da prokomentariše odnos sa SAD, a on ODGOVORIO VICEM! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Okt.2018, 17:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PUTINA pitali da prokomentariše odnos sa SAD, a on ODGOVORIO VICEM! (VIDEO)

Ruski predsednik Vladimir Putin je na pitanje novinara da prokomentariše odnos sa Sjedinjenim Američkim Državama, odgovorio tako što je ispričao vic

- Postoji jedan vic, stara šala. Kada vas neko pita: "kako se opuštate?", vi odgovorite tako što kažete: "ne naprežem se" - odgovorio je Putin.

Ruski predsednik objasnio je da se u "odnosima sa SAD Rusija ne napreže previše".

- Isto važi i za tenzije u međunarodnim pitanjima. Ne naprežemo se, ne pravimo nikakve probleme - jasan je Putin.

Pratite nas na našem instagramu SrbijaDanas.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

PITALI PUTINA KADA ĆE KORISTITI NUKLEARNO ORUŽJE: To će se desiti samo u jednom slučaju, a evo kako će posle toga završiti neprijatelji Rusije (VIDEO)

Izvor: Kurir, 18.Okt.2018

Ruski predsednik Vladimir Putin rekao je u četvrtak da bi njegova zemlja bila spremna da koristi nuklearni arsenal samo kao odgovor na napad.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.