PUTINA DOČEKALI KAO HEROJA! Ruski lider obišao rodni kraj porodice, meštani imali NEKOLIKO ZAHTEVA (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Sep.2023, 08:30

PUTINA DOČEKALI KAO HEROJA! Ruski lider obišao rodni kraj porodice, meštani imali NEKOLIKO ZAHTEVA (VIDEO)

Okušilo se na desetine seljana

Ruski predsednik Vladimir Putin posetio je selo Turginovo u Tverskom regionu odakle potiče njegova porodica, rekao je portparol Kremlja Dmitrij Peskov.

Desetine seljana okupilo se dok su bodrili ruskog predsednika, a na video snimku koji su postavili lokalni novinski sajtovi vidi se kako stanovnici "jure ka ozarenom predsedniku" nakon što je u sumrak >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << izašao iz automobila na seoskom trgu. "Puno zdravlja, snage i sreće. Hvala vam što ste došli da nas vidite. Što ste nas se setili", rekla je jedna žena.

Tokom zaustavljanja, koje je trajalo samo nekoliko minuta, Putin je izrazio iznenađenje što profesor nauke u lokalnoj školi polaže doktorat i obećao da će poboljšati uslove za privlačenje kvalifikovanih ljudi u to područje.

Stanari su mu rekli da im treba više i boljih stanova.

- Da, da, slažem se, sve ćemo raditi postepeno - rekao im je Putin tokom sastanka koji je trajao svega nekoliko minuta. "Moje najbolje želje na početku školske godine". Selo je posetio pri povratku u Moskvu nakon razgovora sa studentima u "laboratoriji za upravljanje" u blizini prestonice na "Dan znanja" 1. septembra, na tradicionalnom početku školske godine.

⚡️🇷🇺 People couldn’t BELIEVE IT when Putin stopped to greet them in the village of Turginovo pic.twitter.com/LoQiFgXuCx

— What the media hides. (@narrative_hole) September 1, 2023

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Putin čestitao vijetnamskom predsedniku godišnjicu nezavisnosti

Izvor: B92, 02.Sep.2023

Predsednik Rusije Vladimir Putin čestitao je vijetnamskom predsedniku Vo Van Tuongu 78. godišnjicu nezavisnosti te republike, navodi se na sajtu Kremlja...On je objasnio zašto Vijetnam i Rusija imaju dobre odnose..."Poštovani druže Vo Van Tuong, primite moje iskrene čestitke povodom 78. godišnjice...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.