Izvor: Pančevac-online.com, 10.Maj.2023, 14:04

PUTIN saopštio da RUSIJA izlazi iz SPORAZUMA O KONVENCIONALNIM SNAGAMA U EVROPI: Šta to znači? ČEKA LI EVROPU NOVA TRKA U NAORUŽANjU?!

Ruski predsednik Vladimir Putin, dan posle svog govora na paradi povodom Dana pobede 9. maja na Crvenom trgu, dok je Zapad ismejavao nedostatak tenkova, saopštio je da Rusija izlazi iz Sporazuma o konvencionalnim snagama u Evropi, kad se to pitanje bude razmatralo u ruskom parlamentu, piše TV Front. Za osobu koji će razmatrati pitanje otkazivanja […] The post PUTIN saopštio da RUSIJA izlazi iz SPORAZUMA O KONVENCIONALNIM SNAGAMA U EVROPI: Šta to znači? ČEKA LI EVROPU NOVA TRKA U NAORUŽANjU?! appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

Putin zajedno sa veteranima NKVD-a i KGB-a preuzeo Paradu pobede

Izvor: Danas, 10.Maj.2023

Vladimir Putin je sedeo pored dvojice veterana na Paradi pobede na Crvenom trgu. Međutim, niko od njih se nije borio protiv nacističkih trupa. Jedan od veterana NKVD-a borio se protiv podzemlja u Ukrajini, drugi je učestvovao u gušenju Praškog proleća, piše Agenstvo.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.