Izvor: Blic, 09.Feb.2024, 03:06

PUTIN VRTI POKVARENU PLOČU Intervju Karlsona sa ruskim liderom pun starih priča o razlozima napada na Ukrajinu, ovo je rekao o Trećem svetskom ratu i Srbiji (VIDEO)

Ukrajina je veštačka država skrojena po Staljinovoj volji, rekao je ruski predsednik Vladimir Putin na početku intervjua sa kontroverznim američkim novinarom Takerom Karlsonom.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Putin u intervjuu s kontroverznim novinarom iz SAD Karlsonom: Vašington da prizna interese Moskve

Izvor: NoviMagazin.rs, 09.Feb.2024

Ruski predsednik Vladimir Putin je u intervjuu sa kontroverznim novinarem Foks Njuza Takerom Karlsonom pozvao Vašington da prizna interese Moskve i ubedi Ukrajinu da sedne za pregovarčki sto.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Stručnjak za govor tela analizirao Putinov intervju sa Karlsonom, jedan momenat je posebno izdvojio: "Od izraza užitka do ozbiljnosti"

Izvor: Blic, 09.Feb.2024

Ruski predsednik Vladimir Putin razgovarao je sa američkim novinarom Takerom Karlsonom, što je bio njegov prvi intervju za neki zapadni mediji nakon što je Rusija pokrenula invaziju na Ukrajinu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.