Izvor: Pančevac-online.com, 07.Dec.2022, 19:50

PUTIN UPOZORAVA: Raste rizik od nuklearnog rata

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je danas da raste rizik od nuklearnog rata, ali da Moskva drži konce u svojim rukama. On je dodao i da Rusija gleda na svoj nuklearni arsenal isključivo kao na defanzivni instrument odvraćanja. Putin je poručio da bi Rusija branila svoju teritoriju i njene saveznike „svim raspoloživim sredstvima”. Kako je […] The post PUTIN UPOZORAVA: Raste rizik od nuklearnog rata appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"RASTE RIZIK OD NUKLEARNOG RATA" Putin zapretio, pa poručio da Rusija drži konce u svojim rukama

Izvor: Blic, 07.Dec.2022

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je danas da raste rizik od nuklearnog rata, ali da Moskva drži konce u svojim rukama, preneo je Rojters.

Nastavak na Blic...

Kijev: Granatiran Nikolajev; načelnik Sevastopolja: Oboren ukrajinski dron iznad Crnog mora

Izvor: RTS, 08.Dec.2022, 07:10

Rat u Ukrajini – 288. dan. Ruske snage tokom noći granatirale su Nikolajev, saopštava načelnik regionalne vojne uprave Vitalij Kim. Restrikcije struje i dalje na snazi u Kijevu i Kijevskoj oblasti. Načelnik Sevastopolja tvrdi da je ruska crnomorska flota oborila ukrajinski dron iznad Crnog...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.