PUTIN SE VRATIO U KREMLJ: Evo gde je boravio za vreme vanrednih mera

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Maj.2020, 18:03

PUTIN SE VRATIO U KREMLJ: Evo gde je boravio za vreme vanrednih mera

Granica Rusije ostaje zatvorena, kao i škole, a premijer Mihail Mišustin zatražio je od Rusa da ne odlaze na odmor u inostranstvo.

Ruski predsednik Vladimir Putin došao je danas u Kremlj nakon što su zvaničnici objavili da poboljšanje situacije oko virusa korona omogućava Rusiji da uskoro otvori pojedina turistička odmarališta i ublaži blokadu u brojnim regijama.

Putin se danas sastao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa direktorom ruskih železnica i to je prvo njegovo pojavljivanje u Kremlju od 9. maja, kada je Rusija obeležavala 75 godina od pobede nad nacističkom Nemačkom u Drugom svetskom ratu.

Tokom proteklih nekoliko sedmica, Putin je radio iz rezidencije zapadno od Moskve i predsedavao sastancima putem video-konferencije.

U Rusiji je tokom protekla 24 časa zaraženo 8.946 obolelih od virusa korona, čime je taj broj povećan na 353,427. Umrla su još 92 lica, pa je broj smrtnih slučajeva usled KOVID-19 povećan na 3.633.

Najteže pogođeni region u Rusiji je Moskva, koja ulazi u devetu sedmicu blokade, a gradonačelnik Sergej Sobjanjin navodi da je previše rano ukidati zabrane.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Putinov portparol se oporavio od korona virusa

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 25.Maj.2020

Dmitrij Peskov, portparol ruskog predsednika Vladimira putina izašao je iz bolnice nakon što se oporavio od korona virusa, prenosi nemačka agencija DPA. Peskov (52) je objavio pre dve sedmice da je podvrgnut tretmanu jer je imao pneumoniju na oba plućna krila. Četiri visoka ruska zvaničnika takođe...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Rusija će 24. juna organizovati paradu povodom Dana pobede

Izvor: Danas, 26.Maj.2020, 15:58

Ruski predsednik Vladimir Putin izjavio je danas da će 24. juna biti organizovana vojna parada povodom 75 godina od pobede u Drugom svetskom ratu i dodao da je vrhunac epidemije korona virusa prošao.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.