Izvor: Blic, 22.Sep.2022, 23:36

PUTIN PODELIO RUSIJU NA DVA FRONTA Dok jedni BEŽE GLAVOM BEZ OBZIRA, drugi je stavljaju NA PANJ (VIDEO)

Predsednik Rusije, Vladimir Vladimirovič Putin, juče je naredio delimičnu mobilizaciju vojske. Nakon ove odluke sinoć su održani masovni protesti širom zemlje, a veliki broj državljana odlučio je i da napusti domovinu. Granice sa susednim zemljama su u kolapsu, a letovi iz Moskve su skoro popunjeni. Međutim, dok jedni beže od Putinove odluke, drugi se već opraštaju od svojih porodica i odlaze u rat. Podeljen narod, oprečni stavovi, suprotne odluke - ovo je slika Rusije danas.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin,   Moskva

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Usled veliki gužvi na granicama, Finska “značajno” ograničava ulazak Rusa u zemlju

Izvor: Danas, 23.Sep.2022, 18:27

Finska vlada danas je objavila da “značajno ograničava ulazak ruskim građanima” pošto je došlo do naglog porasta broja putnika iz Rusije preko istočne granice ove zemlje nakon što je ruski predsednik Vladimir Putin naredio mobilizaciju.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.