PUTIN ODLUČIO DA PROGOVORI O PITANJU KOJE MUČI CEO SVET Možda mi verujete, možda ne, ali je ISTINA SAMO JEDNA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Mar.2024, 08:33

PUTIN ODLUČIO DA PROGOVORI O PITANJU KOJE MUČI CEO SVET "Možda mi verujete, možda ne, ali je ISTINA SAMO JEDNA!

Predsednik Ruske Federacije bio je prilično otvoren.
Ruski predsednik Vladimir Putin saopštio je da se nekoliko dana pre smrti opozicionara Alekseja Navaljnog složio da ga zameni za određene ruske zatvorenike u inostranstvu.
Putin je istakao da su ga neke kolege, a koji nisu zvaničnici administracije, obavestile da postoji ideja da se Navaljni razmeni za neke ljude koji su u zatvoru u zapadnim zemljama, prenosi Interfaks.
- Možda mi verujete, možda ne, ali osoba koja je razgovarala sa mnom još nije završila rečenicu, ali ja sam rekao da se slažem - rekao je Putin novinarima na konferenciji o predsedničkim izborima.
On je napomenuo da je za to postojao jedan uslov, a...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Putin: Pristao sam da zamijenim Navaljnog prije njegove smrti

Izvor: Nezavisne Novine, 18.Mar.2024

MOSKVA - Ruski predsjednik Vladimir Putin saopštio je da se nekoliko dana prije smrti opozicionara Alekseja Navaljnog složio da ga zamijeni za određene ruske zatvorenike u inostranstvu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.