PUTIN O ZAPADNOM MONOPOLU: Ne žele da druge zemlje imaju alternativu, PODMEĆU klipove u točkovi

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jun.2023, 15:49

PUTIN O ZAPADNOM MONOPOLU: Ne žele da druge zemlje imaju alternativu, PODMEĆU klipove u točkovi

Predsednik Rusije Vladimir Putin obraća se na Međunarodnom ekonomskom forumu u Sankt Peterburgu.

- Zapadne zemlje ukidaju sopstvenu poslovnu reputaciju, a to ima visoku cenu. Čini mi se da neki rukovodioci to ponekad zaboravljaju - rekao je Putin.

Kako je naveo, na ruskom tržištu nisu samo ruski partneri i prijatelji, već i oni koji nemaju dobre namere.

- Oni su navikli da izvlače super profit iz svoje dominacije i monopola, uključujući >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << politički monopol. Jednostavno ne žele da druge zemlje imaju alternativu za njihove avione, brodove, lekove, bankarski sistem, tehnologije i ostalu robu i usluge - istakao je ruski lider.

On je primetio da takvima ne treba konkurencija.

- Oni podmeću klipove u točkove, pokušavaju da obuzdaju nove centre razvoja, kako se sad kaže, pokušavaju da ih ukinu - zaključio je Putin.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Putin pručio: Videli ste kako gore "leopardi", goreće i F-16, a Kijev više nema snage

Izvor: 24sedam.rs, 16.Jun.2023

Ukrajina nije postigla uspeh ni u jednom pravcu na frontu, ponovio je danas predsednik Rusije Vladimir Putin na Peterburškom međunarodnom ekonomskom forumu

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.