PUTIN O FAKTORIMA UNUTAR AMERIKE: Moskva bi saradnju u istoj meri kao Vašington!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Nov.2019, 02:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PUTIN O FAKTORIMA UNUTAR AMERIKE: Moskva bi saradnju u istoj meri kao Vašington!

Negativni faktori unutar američke borbe utiču na odnos sa Rusijom

Rusija je spremna za saradnju sa SAD u istoj meri kao i Vašington, izjavio je danas ruski predsednik Vladimir Putin, obraćajući se učesnicima investicionog foruma "Rusija zove".

- Imamo više istovremenih platformi za saradnju. Spremni smo za nju u istoj meri kao i naši američki partneri - istakao je Putin, prenose mediji.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Ruski predsednik se nada da će domaći politički faktori u Sjedinjenim Američkim Državama na kraju prestati da utiču na njene odnose sa Rusijom.

- Ovaj faktor domaće političke borbe do sada je imao negativan uticaj na rusko-američke odnose. Nadam se da će to prestati jednog dana - rekao je Putin na Forumu za kapitalna ulaganja VTB "Rusija zove".

JEDINSTVENI SLUČAJ U SVETU: Upoznajte čoveka koji je tokom svog života bio i MALI ČOVEK i DŽIN (VIDEO)
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin,   Moskva

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

PUTIN KRITIKUJE SAD: Vašington je zabranom PUCAO SEBI U NOGE

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Nov.2019

Američke kompanije neće raditi na ruskom tlu...Potez Vašingtona da zabrani rad američkih kompanija na ruskom tlu praktično znači da SAD same sebi pucaju u nogu, izjavio je predsednik Rusije Vladimir Putin...On je na Forumu za investiranje "Rusija zove!" investicione banke "VTB kapital" rekao da...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.