PUTIN MU DAO POKLON ZA PAMĆENJE! Kim se pohvalio pred celim svetom ovom AŽDAJOM! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Mar.2024, 09:38

PUTIN MU DAO POKLON ZA PAMĆENJE! Kim se pohvalio pred celim svetom ovom AŽDAJOM! (VIDEO)

Kim Džong Un nije krio oduševljenje.
Severnokorejski lider Kim Džong Un prvi put je seo u automobil koji mu je u februaru poklonio ruski predsednik Vladimir Putin, otkrila je danas Kimova sestra, rekavši da autombil ima "specijalne funkcije".
Putin je Kimu poslao limuzinu Aurus Senat, koju mu je pokazao kada je severnokorejski lider bio na samitu u Rusiji u septembru prošle godine.
- Specijalna funkcija ovog automobila je savršena i može joj se potpuno verovati - rekla je Kim Jo Džong, ne iznoseći više detalja o čemu se radi, preneo je AP.
किम ने चलाई पुतिन से गिफ्ट में मिली कार, क्या बदले...
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Severnokorejski vođa Kim provozao se u luksuznoj limuzini – poklonu od Putina

Izvor: Danas, 16.Mar.2024

Severnokorejski vođa Kim Džong Un provozao se u luksuznoj ruskoj limuzini koju mu je poklonio predsednik Vladimir Putin, rekla je danas Kimova sestra hvaleći "specijalne funkcije" automobila i ukazujući na sveobuhvatno produbljivanja veza dve zemlje.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.