PUTIN JE U PRAVU Ilon Mask smatra da je RAZUMNO da Rusija upotrebi NUKLEARKU u OVOM slučaju!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Mar.2024, 21:02

"PUTIN JE U PRAVU" Ilon Mask smatra da je RAZUMNO da Rusija upotrebi NUKLEARKU u OVOM slučaju!

Saglasan sa ruskim predsednikom

Američki biznismen Ilon Mask smatra da je razumno da će Rusija primeniti nuklearno oružje u slučaju da postoji pretnja po postojanje Ruske Federacije.

On je reagovao na objavu na engleskom jeziku u blogu "Zero hedž" na društvenoj mreži Iks o izjavi ruskog predsednika Vladimira Putina u intervjuu novinaru Dmitriju Kiseljovu, generalnom direktoru agencije "Rusija sevodnja" čiji je Sputnjik >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << deo, o mogućnosti da Rusija upotrebi nuklearno oružje u slučaju da postoji pretnja po postojanje ruske države, kao i u slučaju da se nanese šteta suverenitetu i nezavisnosti zemlje.

Mask je rekao da je saglasan sa ovom objavom.

Ranije je portparol Kremlja Dmitrij Peskov naveo da zapadni lideri svakoga dana vežbaju nuklearnu retoriku, i naglasio da Rusija ne želi da učestvuje u ovim vežbama.

Podsetio je i da Moskva može da primeni nuklearno oružje samo u skladu sa odredbama svoje nuklearne doktrine.

Izvor: Srbija Danas/Sputnjik
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.