PUTIN IM PONUDIO S-400: Američki PATRIOT JE ZAKAZAO, saudijsko zlato će braniti RUSKO ČUDOVIŠTE?

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Sep.2019, 22:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PUTIN IM PONUDIO S-400: Američki "PATRIOT" JE ZAKAZAO, saudijsko "zlato" će braniti RUSKO ČUDOVIŠTE?

Iran i Turska su uradili isto.

Ruski predsednik Vladimir Putin ponudio je danas u Ankari Saudijskoj Arabiji da joj Rusija proda svoje oružje, posle napada na naftna postrojenja te zemlje .

- Spemni smo da obezbedimo značajnu pomoć Saudijskoj Arabiji i ta zemlja bi donela mudru državničku odlluku kao što je to svojevremeno učinio Iran kupovinom S-300 i kao što je turski predsednik Erdogan uradio kada je kupio poslednji S-400 protivvazdušni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << odbrambeni sistem od Rusije - rekao je Putin.

BREAKING: An alleged drone attack has hit a major #Saudi #Aramco facilities and sparked huge fires.#Drone pic.twitter.com/GXwAFKqx2q

— Robert Carter (@Bob_cart124) September 14, 2019

On je posle razgovora s turskim i iranskim kolegama, Redžepom Tajipom Erdoganomm i Hasanom Rohanijem, o Siriji, istakao da bi to oružje zaštitilo svako infrastrukturno postrojenje u Saudijskoj Arabiji, pogotovo što je američki PVO sistem "Patriot" koji brani Saudijsku Arabiju "zakazao" tokom napada na rafineriju.

BONUS VIDEO: Zašto svi žele da kupe KONTROVERZNI RUSKI S-400 iako MNOGO RIZIKUJU?
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin,   Turska

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Putin nudi Saudijskoj Arabiji rusko oružje

Izvor: Večernje novosti, 16.Sep.2019

Ruski predsednik Valdimir Putin ponudio je danas u Ankari Saudijskoj Arabiji da joj Rusija proda svoje oružje, posle napada na naftna postrojenja te zemlje Ruski predsednik Valdimir Putin ponudio je danas u Ankari Saudijskoj Arabiji da joj Rusija proda svoje oružje, posle napada...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.