PUTIN I MEDVEDEV ZAJEDNO PECAJU NA VOLGI

Izvor: Kurir, 17.Avg.2011, 18:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PUTIN I MEDVEDEV ZAJEDNO PECAJU NA VOLGI

MOSKVA - Predsednik i premijer Rusije Dmitrij Medvedev i Vladimir Putin zajedno su pecali i bavili se ronjenjem i podvodnim ribolovom na njihovoj omiljenoj reci Volgi.

Dvojica ruskih lidera otputovali su u Astrakan na jugozapadu Rusije odakle su gliserima kojima su sami upravljali doplovili u zonu netaknute prirode gde su uživali u ribolovu.

Na snimcima koji su načinjeni tom prilikom primećuje se da su njih dvojica bili veoma slično obučeni u safari košulje, kao i da je Medvedev upecao jednu veliku štuku.

Predsednik i premijer navukli su potom ronilačka odela i zaronili u Volgu noseći podvodne kamere.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Putin i Medvedev zajedno na pecanju na Volgi

Izvor: Nezavisne Novine, 17.Avg.2011

MOSKVA - Predsjednik i premijer Rusije Dmitrij Medvedev i Vladimir Putin juče su zajedno pecali i bavili se ronjenjem i podvodnim ribolovom na njihovoj omiljenoj rijeci Volgi.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.