PUT DO SVETSKE KATASTROFE! Oglasio se Medvedev: Neprijatelj će biti uništen!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jun.2023, 12:03

PUT DO SVETSKE KATASTROFE! Oglasio se Medvedev: "Neprijatelj će biti uništen!"

Zamenik predsednika Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev pozvao je na okupljanje oko ruskog predsednika Vladimira Putina.

Medvedev je na svom Telegram kanalu napisao da su raskol i izdaja put do najveće tragedije.

- Raskol i izdaja su put do najveće tragedije, svetske katastrofe. Mi to nećemo dozvoliti. Neprijatelj će biti uništen! Pobedićemo! - poručio je Medvedev.

Prethodno, u svom obraćanju naciji, a povodom pokušaja oružane >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pobune grupe "Vagner", ruski lider Vladimir Putin je poručio da će onaj ko je organizovao i spremao vojni puč, onaj koji je digao oružje na svoje ratne drugove, on je izdajnik i odgovaraće za to.

Rusko Ministarstvo odbrane obratilo se ranije pripadnicima "Vagnera", pozvalo ih da pokažu razum i da što pre stupe u kontakt sa predstavnicima Ministarstva odbrane ili snaga bezbednosti. Svima će biti garantovana bezbednost, navodi se u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.