PRESTANI DA GLUMIŠ AMERIČKU MARINOETU! Šolc isrozivao Putinov intervju pa naišao na ŽESTOKU kritiku

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Feb.2024, 11:20

"PRESTANI DA GLUMIŠ AMERIČKU MARINOETU!" Šolc isrozivao Putinov intervju pa naišao na ŽESTOKU kritiku

Narod poziva Šolca da pažljivo posluša intervju.

Nemački kancelar, Olaf Šolc izneo je negativne komentare povodom intervjua ruskog predsednika, Vladimira Putina, američkom novinaru, Takeru Karslonu, tokom susreta sa šefom Bele kuće, Džozefom Bajdenom, piše nemački list ,,Velt“.

Olaf Šolc je intervju okaratkerisao kao smešan i rekao da je Vladimir Putin u vremenskom roku od 127 minuta ispričao „apsurdnu istoriju razloga >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zbog čega je pokrenut rat“.

Nemački kancelar je potom svoj stav javno objavio i na društvenoj mreži „Iks“, međutim, ubrzo je naišao na osudu.

Čitaoci su na Šolcovu konstataciju imali negativne komentare, te je naišao na kritiku. Pozvan je, od strane naroda, da pažljivo posluša sve što je rekao predsednik Rusije, Vladimir Putin, kao i da prestane da se ponaša kao američka marioneta.

Izvor: SrbijaDanas/Sputnjik
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Zaharova: Putinov intervju izazvao histeriju u Bijeloj kući i Stejt departmentu

Izvor: Nezavisne Novine, 10.Feb.2024

Inntervju ruskog predsednika Vladimira Putina američkom novinaru Takeru Karslonu izazvao je histeriju u Bijeloj kući i u Stejt departmentu, izjavila je portparolka Ministarstva inostranih poslova Rusije Marija Zaharova.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.