Izvor: Blic, 26.Feb.2024, 00:32

"POSLAĆEMO PUTINU JASNU PORUKU DA NEĆE POBEDITI" Sutra u Parizu sastanak evropskih lidera zbog "eskalacije ruske agresije"

Oko 20 evropskih lidera okupiće se sutra u Parizu kako bi poslali poruku predsedniku Rusije Vladimiru Putinu o evropskoj odlučnosti vezanoj za Ukrajinu i suprotstavili se narativu Kremlja da ce Rusija pobediti u ratu, koji ulazi u treću godinu, saopšteno je iz Jelisejske palate.
Pogledaj vesti o: Pariz,   Rat u Ukrajini

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Sastanak ukrajinskih saveznika u Parizu, Makron i Zelenski upozorili na ruske napade

Izvor: VOA, 26.Feb.2024

KIJEV — Francuski predsednik Emanuel Makron rekao je u ponedeljak da postoji konsenzus među evropskim zemljama da bi se trebalo pripremiti za mogući napad Rusije narednih godina i da je potrebno više napora da se Ukrajini pomogne i finansijski i vojno. Oko 20 evropskih lidera okupilo se u Parizu...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.