Ovde Putin ide na detoksikaciju

Izvor: Blic, 30.Maj.2014, 11:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovde Putin ide na detoksikaciju

Kliniku u kojoj dan košta 6.000 evra Putin koristi da bi se podmladio.

Luksuzna SHA velnes klinika u Španiji popularna je među poznatima svetskog ranga, a tvrdi se da je jedan od klijenta i ruski predsenik Vladimir Putin. On navodno koristi programe mršavljenja i podmlađivanja.

U popularnoj velnes klinici SHA, na plaži Kosta Blanka u blizini Alikantea, Putin se, kako piše ugledni španski list „Rason”, poslednji put pojavio prošlog vikenda. On je tada >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << došao u prisustvu nekoliko manekenki. Verovatno da bi se oslobodio posledica stresa zbog ružnog sukoba s britanskim princom Čarlsom, koji ga je uporedio s Hitlerom, uplatio je dijetetski i antiejdž tretman.

Milijarde na luksuz

Ruska opozicija tvrdi da Putin troši 2,5 milijardi dolara poreskih obveznika na 20 luksuznih rezidencija, 43 aviona i četiri jahte. Kolekciju njegovih satova procenjuju na 700.000 dolara.

Prethodno je u spa-centru boravio u martu nakon aneksije Krima. Ruski predsednik je tada iskoristio blagodeti dijete za detoksikaciju, koja se sastoji od integralnih žitarica, mahunarki, povrća i svakodnevnih porcija miso supe.

Noć boravka u kraljevskom apartmanu od 320 kvadratnih metara u ovoj luksuznoj velnes klinici košta 5.959 evra, a za tu cenu gostima je na raspolaganju i uslužni prevoz helikopterom, privatni parking i sopstveni bazen.

Nešto jeftiniji je predsednički apartman, koji umesto bazena nudi džakuzi na terasi, i u njemu gosti mogu da uživaju već za 1.966 evra za noć. Prema godišnjoj anketi među gostima, SHA velnes klinika se našla na sedmom mestu među najboljim spa-centrima u svetu.

Ruski predsednik (61) je sportista i poklonik zdravog života. S votkom i cigaretama je na ratnoj nozi, a bilo je i pošalica na račun njegove sklonosti da se obnažen do pasa slika u vodi, na snegu, dok peca ili jaše u prirodi u Sibiru. Fotografije luksuzne klinike u Španiji svedoče, međutim, da u zdravom životu ume da uživa i na mnogo prefinjeniji način.

U društvu džet-seta

Redovni klijenti su zvezde kao što su Kajli Minog, Naomi Kembel i Gvinet Paltrou, a poznato je da su u obližnjem „Gran Bali” hotelu u Benidormu boravile i Putinove ćerke.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Ovde Putin ide na opuštanje! (FOTO)

Izvor: BKTV News, 30.Maj.2014

Kliniku u kojoj dan košta 6.000 evra Putin koristi da bi se podmladio..  . . Luksuzna SHA velnes klinika u Španiji popularna je među poznatima svetskog ranga, a tvrdi se da je jedan od klijenta i ruski predsenik Vladimir Putin. On navodno koristi programe mršavljenja i podmlađivanja.. U popularnoj...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.