Ovako Putin brine o Angeli Merkel...

Izvor: B92, 06.Sep.2013, 13:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovako Putin brine o Angeli Merkel...

Predsednik Rusije Vladimir Putin pokazao je tokom Samita G-20 kako i te kako vodi računa o nemačkoj kancelarki Angeli Merkel.

Putin je naime u dvorcu Peterhof “Voda i muzika” u Sankt Peterburgu kao pravi domaćin pokrio nemačku kancelarku ćebetom dok su se u društvu premijera Velike Britanije Dejvida Kamerona čekali da počne predstava pripremljena za goste Samita G-20 koji se održava na baltičkoj obali >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Rusije.

Strani mediji primećuju da je Putin kao pravi galantni gospodin ćebetom ogrnuo Angelu Mekrel. Potom su uz čaj i konjak posmatrali predstavu, a u dvorcu Peterhof su za večerom nastavili razgovore o gorućim svetskim temama.

Godišnji samit lidera najrazvijenijih zemalja sveta prvi put u toku proteklih pet godina, koliko se takav skup održava, nema za glavnu temu ekonomiju, već političku krizu u Siriji.

Svetski lideri su u dvorac Peterhof stigli iz Konstantinovskog dvorca u selu Streljna kod "severne ruske prestonice" u dva autobusa, izveštavaju agencije.

Dvorac koji je koristila porodica Romanovih izgrađen je početkom 18. veka, a palata je služila kao carska rezidencija do Oktobarske revolucije.

Dvorac Peterhof je jedan od najposećenijih muzeja Rusije.
Pogledaj vesti o: Angela Merkel

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DŽENTLMEN: Putin utoplio Angelu Merkel

Izvor: Kurir, 06.Sep.2013

Predsednik Rusije je ćebetom ogrnuo nemačku kancelarku, dok su se u društvu premijera Velike Britanije Dejvida Kamerona čekali da počne predstava pripremljena za goste Samita..SANKT PETERBURG - Predsednik Rusije Vladimir Putin pokazao je tokom Samita G-20 kako i te kako vodi računa o nemačkoj...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.