Odale ih OVE SLIKE: Kada se Melanija i Putin sretnu, sve pršti i seva

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jul.2018, 18:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odale ih OVE SLIKE: Kada se Melanija i Putin sretnu, sve pršti i seva

Bivša slovenačka manekenka bila je sva u žutom

Prva dama Amerike  Melanija Tramp i predsednik Rusije Vladimir Putin sreli su se danas u Helsinkiju, godinu dana nakon susreta u Hamburgu. Varnice su sevnule kao što to obično biva kada se njih dvoje nađu u opasnoj blizini.

Pročitajte i:

Melanija je sa suprugom Donaldom Trampom danas doputovala u Helsinki gde se predsednički par sreo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa predsednikom Finske Saulijem Ninisteom njegovom suprugom Dženi Haukio. Usledio je zatim razgovor sa prvim čovekom Rusije.

, Putin se pojavio u elegantnom odelu, odmoran nakon jučerašnjeg finala Svetskog prvenstva u Moskvi koje je ispratio iz specijalne lože stadion Lužnjiki.

Divljenje u Melanijinom pogledu bilo je očigledno dok je prilazila ruskom lideru, on je svoju očaranost Trampovom suprugom jasno pokazao na Samitu G20 u Hamburgu, a posebno je tada bio očaran njenom "čarlston" haljinom.

Politički susret u Finskoj bio je istorijski, a njih dvoje su se potrudili da ga učine još zanimljivijim pa su zajedničke slike jedan do najvećih utisaka događaja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.