Izvor: Blic, 18.Jan.2024, 07:28

OVO JE PUTINOVA NAJSTARIJA ĆERKA, A EVO I KOLIKO ZARAĐUJE Otac je nikada nije javno priznao, a ona je odlučila da se konačno oglasi (VIDEO)

Najstarija ćerka ruskog predsednika Vladimira Putina Marija Voroncova zaradila je 944 miliona rubalja (10,7 miliona dolara) kao zaposlena u Novoj medicinskoj kompaniji (NOMEKO) između 2019. i 2022, saopštio je tim uhapšenog ruskog opozicionara Alekseja Navaljnog u istraživačkom izveštaju. Izveštaj je objavljen ubrzo nakon jednog od retkih intervjua koje je Voroncova dala za medije.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Zašto je intervju s Putinovom ćerkom izazvao ogorčenje?

Izvor: Deutsche Welle, 18.Jan.2024

Najstarija ćerka Vladimira Putina, koja se gotovo nikada ne pojavljuje u javnosti, dala je poduži intervju. To je izazvalo negodovanje u Rusiji, ali i u Nemačkoj. O čemu je pričala Marija Voroncova?

Nastavak na Deutsche Welle...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.