Izvor: Blic, 24.Jun.2023, 09:10

"OVO JE IZDAJA" Putin se obraća naciji nakon oružane pobune Vagnera: "ODGOVOR ĆE BITI ŽESTOK!"

Ruski predsednik Vladimir Putin drži televizijsko obraćanja nakon što je FSB pokrenula kazneni postupak protiv Jevgenija Prigožina, šefa plaćeničke grupe Vagner, zbog poziva na oružanu pobunu.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BLOG UŽIVO Kapitulacija Vagnera, ne žele „prolivanje ruske krvi“, napuštaju Rostov

Izvor: Danas, 24.Jun.2023

Šef ruskih plaćenika Jevgenij Prigožin optužio je ruske vlasti da su namerno pobile njegove borce i najavio udar na vojno rukovodstvo. Njegove trupe krenule su da zauzimaju gradove u Rusiji, a ruski predsednik Vladimir Putin to je nazvao izdajom.

Nastavak na Danas...

Obraćanje Putina odjeknulo svetom: "Ovo je izdaja! Naš odgovor će biti SUROV!"

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jun.2023

Putin se obratio naciji nakon oružane pobune Vagnera...Predsednik Rusije Vladimir Putin obraća se javnosti, a nakon što su širom zemlje podignute mere bezbednosti nakon što su trupe grupe "Vagner" pod kontrolom Jevgenija Prigožina umarširale su u Rostov na Donu, posle njegove optužbe da ruska...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Putin zahvalio Lukašenku na posredovanju između njega i šefa Vagner grupe

Izvor: Danas, 24.Jun.2023

Ruski predsednik pozvao je svog beloruskog kolegu da mu zahvali na posredovanju između njega i šefa Vagner grupe Jevgenija Prigožina.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.