ORDEN PRIJATELjSTVA VUČIĆU: Predsednici Srbije i Kazahstana u Astani jedan drugom uručili priznanja

Izvor: Večernje novosti, 09.Okt.2018, 10:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ORDEN PRIJATELjSTVA VUČIĆU: Predsednici Srbije i Kazahstana u Astani jedan drugom uručili priznanja

Ovo priznanje naše države dobili su još samo predsednici Rusije i Kine, Vladimir Putin i Si Đinping PREDSEDNIK Kazahstana Nursultan Nazarbajev uručio je u Astani srpskom predsedniku Aleksandru Vučiću Orden prijateljstva prvog reda Republike Kazahstan, a Vučić je svog kolegu odlikovao Ordenom Republike Srbije na velikoj ogrlici. Ovo priznanje naše države dobili su još samo predsednici Rusije i Kine, >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Vladimir Putin i Si Đinping. Tim svečanim činom započela je zvanična dvodnevna poseta srpskog predsednika Astani. Dva lidera su zatim nastavili razgovor u četiri oka, posle čega će se sastati i delegacije dve zemlje i potpisati više sporazuma. PROČITAJTE JOŠ: Predsednik Srbije doputovao u Astanu Vučića je Nazarbajev dočekao u predsedničkoj palati “Akorda” uz najviše državne počasti, uz intoniranje srpske himne i postrojenu gardu.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Vučić: Kažu napreduju naši Rusi i Kinezi, ali kakve to veze ima sa Kačanikom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Okt.2018, 03:42

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je danas u Astani, povodom istraživanja CESID da je 44 odsto građana Srbije protiv razgraničenja, da treba imati u vidu šta promene u svetu realno menjaju na terenu..."Obično ne komentarišem istraživanja. Šta to znači 44 odsto ljudi je protiv razgraničenja?...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.