OGLASIO SE PREDSEDNIK NAGORNO KARABAHA: Hitno se obratio Putinu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Nov.2020, 00:54

OGLASIO SE PREDSEDNIK NAGORNO KARABAHA: Hitno se obratio Putinu!

Predsednik Nagorno Karabaha Araik Arutjunjan zahvalio Rusiji i predsedniku Vladimiru Putinu na pomoći u okončanju rata u tom regionu.

- Zahvaljujući naporima i koracima koje je preduzelo više rukovodstvo Rusije, uspeli smo da zaustavimo krvoproliće u zoni azerbejcansko-karabaškog konflikta. Zahvaljujemo Rusiji, posebno predsedniku Rusije Vladimiru Putinu, na posredničkim naporima za stabilizaciju situacije i pružanju pomoći u prekidu vatre i okončanju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << rata, uspostavljanju mira i stabilizacije u našem regionu - napisao je Arutnjan na fejsbuku.

On je dodao da, kako bi se pomoglo rešavanju humanitarnih pitanja i obnovi civilne infrastrukture trenutno se formira međuresorni centar za humanitarno reagovanje. Radi rešavanja čitavog kompleksa zadataka humanitarnog karaktera u Karabahu će u sastavu međuresornog centra za humanitarno reagovanje biti dodatno formirano još pet centara.

Arutnjan je naglasio da su ruski mirovnjaci "važan stabilizirajući faktor u složenoj situaciji".
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

USPELI SMO DA ZAUSTAVIMO KRVOPROLIĆE: Predsednik Nagorno-Karabaha zahvalio Rusiji i Putinu na pomoći u okončanju sukoba

Izvor: Kurir, 23.Nov.2020

Predsednik Nagorno Karabaha Araik Arutjunjan zahvalio Rusiji i predsedniku Vladimiru Putinu na pomoći u okončanju rata u tom regionu.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.