Novosađani proslavili Putinov rođendan! (FOTO)

Izvor: BKTV News, 07.Okt.2014, 14:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novosađani proslavili Putinov rođendan! (FOTO)

U Novom Sadu danas je obeležen rođendan ruskog predsednika Vladimira Vladimiroviča Putina.
Foto: Facebook
Proslava povodom rođendana predsednika Rusije organizovana je u novosadskom kafeu „Putin“ u Pašićevoj ulici 18.
Ruska stranka u Srbiji, organizator ovog događaja, goste je počastila i prigodnom tortom.
Ruski predsednik Vladimir Putin, koji danas puni 62. godine, kako javljaju agencije, svoj rođendan će danas proslaviti u sibirskoj tajgi.
>> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << /> Portparol Kremlja Peskov nije otkrio detalje o tome gde će Putin biti smešten, niti imena onih koji će biti u njegovom društvu.
„Biće to samo njegov slobodan dan“, rekao je Peskov, izbegavši odgovor na pitanja o mogućnosti da se predsednik odmori uz lov ili ribolov. Nije čak hteo da kaže ni to da li će on danas biti sa ruskim predsednikom.
Ovog puta predsednik je odlučio da proslavi rođendan na ovaj način, dodao je Peskov, navodeći da šef države nema manje obaveza nego ranije.
Izvor: RTV.rs

The post Novosađani proslavili Putinov rođendan! (FOTO) appeared first on BK Televizija - BKTV News - Telefakt.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin,   Facebook

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Da li bi probali tortu? Proslava Putinovog rođendana u centru Novog Sada

Izvor: Svet, 07.Okt.2014

U bifeu “Putin” u Pašićevoj ulici danas je organizovana proslava rođendana ruskog predsednika Vladimira Putina, a prolaznicima je deljena torta.. Organizator proslave je vlasnik kafea Radivoj Miljanić, koji je i predsednik “Ruske stranke”.. Skupu u čast Putina su pored Miljanića prisustvovali...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.