Nikoliću srećan ti rođendan, da si mi živ i zdrav

Izvor: Vesti-online.com, 13.Feb.2017, 17:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Nikoliću srećan ti rođendan, da si mi živ i zdrav"

Ruski predsednik Vladimir Putin čestitao je predsedniku Nikoliću i svim građanima Dan državnosti, a Nikoliću i rođendan, saopštila je pres-služba predsednika.

U čestitki predsednika Rusije, koju je predsedniku Nikoliću u Beogradu uručio ambasador Ruske Federacije Aleksandar Čepurin, posebno se ističe:

"Uveren sam da ćemo zajedničkim naporima obezbediti dalji razvoj celokupnog kompleksa bilateralnih veza u duhu strateškog partnerstva na dobrobit >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << bratskih naroda naših zemalja, te u interesima jačanja stabilnosti i bezbednosti na evropskom kontinentu", napisao je Putin.

“Hteo bih takođe da Vam od sveg srca čestitam 65. rođendan. Iskreno Vam želim dobro zdravlje, sreću i uspehe, a svim Vašim sugrađanima - mir i prosperitet.”

Povodom Dana državnosti Republike Srbije, predsedniku Nikoliću su čestitke uputili i predsednik Republike Indonezije Džoko Vidodo, sultan Omana Kabus bin Said i predsednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović, navodi se u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.