Izvor: Luftika.rs, 26.Sep.2022, 14:39

Nenad Čanak ponovo traži ubistvo Putina: Botoksirani patuljak iz Kremlja će nas uvesti u nuklearni Holokaust

Nenad Čanak, predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine gostovao je u jutarnjem programu Kurir televizije gde je govorio i o predsedniku Rusije Vladimiru Vladimiroviču Putinu za koga tvrdi da će uvesti svet u nuklearni Holokaust.
– Šta nam nije jasno, botoksirani patuljak iz Kremlja hoće sve da nas pobije. Ima pobunu sada u Rusiji zbog mobilizacije. Ne zbog rata, već zog mobilizacija. U Iranu imate pobunu, ubijaju devojke jer im se vidi pramen kose ispod hidžaba, a ovde imate idiote >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << koji traže da se uvede obavezno nošenje marama kod žena za crkvene praznike. Ja sam mislio da je fejk njuz. Pa da l’ su oni normalni – upitao se Čanak.
O referendumu u Ukrajini, Čanak je istakao da to nije nikakav referendum kad dvojica Čečena sa dugim cevima idu da pitaju za koga ćete da glasate.
– Tu pred njima morate da zaokružite. Dva Čečena idu sa popisivačima. Putin može da kaže šta hoće, niko normalan ne može da prizna to. Ako bi se to priznalo, znači da svako može da uđe gde god hoće i uzme deo teritorije koji hoće – kaže Čanak i zaključuje da svet mora da se dozove pameti.
– Ja vam govorim da ako se Vladimir Vladimirovič Putin fizički ne zaustavi, ako se ne ubije, doći ćemo u situaciju da svi svetlimo u mraku ko preživi. On će planetu Zemlju uvesti u nuklearni holokaust. Ja se ne šalim, on ima nuklearne glave da uništi planetu šest puta. Sami Rusi njega moraju da unište – kaže Čanak.
– Nisam odlučio da se povučem, već da se rekandidujem. Kod nas postoji procedura jasna kako se bira predsednik stranke, a ko će to biti, ja to ne znam. Liga ima dovoljno mladih, a iskusnih ljudi. Čovek mora znati kada je vreme da se rade neke druge stvari – istakao je Čanak i dodao:
Naglasio je da nije odlučio da se povuče sa mesta predsednika stranke, već da se ne kandiduje ponovo za lidera stranke.
– Kada vas 32 godina mažu svim ekskrementima koje možete zamisliti i kada izmišljaju najbudalastije priče, moje ime je poznato, ali ćete retko kad čuti za šta se ja zaista zalažem. Priča se zavšava kod “to je onaj debeli, koji hoće da otcepi Vojvodinu”. Kod nas u Vojvodini se ne kaže debeo, već tradicionalno odgojen, to je prvo, a drugo za Vojvodinu su izmislili oni od kojih se nije otcepio samo onaj ko nije hteo – istakao je Čanak.
On je naveo da iako neće više biti na čelu Lige socijaldemokrata, ne znači da će prestati da se bavi politikom.
– Najgore je što su mojim kolegama, koje se bave istim poslom, usta puna dlaka. Čini se da čim neko malo kaže jednostavnije nekim jezikom, da kažu da nema dlake na jeziku. Ja se suzdržavam 32 godine, e sad tek neću – kaže Čanak.
Stvari su vrlo jednostavne: “Što se uzme mora se vratiti, što se kupi mora se platiti”, to je i moj deda znao, kaže Čanak.
“Ne možeš biti Srbin, ako nisi zatucana budal”: Čanak gostovao na HRT-u, vređao SPC i pozivao na smrt Vladimira Putina
Izvor: Kurir

Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.