Navaljni snimkom raskošne vile optužuje Putina za korupciju

Izvor: N1 televizija, 31.Avg.2017, 19:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Navaljni snimkom raskošne vile optužuje Putina za korupciju

Ruski opozicioni lider Aleksej Navaljni ponovo je napao predsednika Vladimira Putina zbog korupcije.

Na snimku koji je Navaljni postavio na Jutjub vidi se raskošna vila, navodno u vlasništvu sina Putinovog prijatelja, u kojoj je ruski predsednik navodno odsedao.

Otkako je juče postavljen, snimak je pogledalo najmanje dva miliona ljudi.

Snimak obuhvata i kadrove iz vazduha vile na obali >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << u blizini Viborga.

To je najnoviji u nizu snimaka u kojima Navaljni otkriva imovinu, navodno nezakonito stečenu, visokih vladinih zvaničnika i tajkuna bliskih Kremlju.

Navaljni, bloger poznat po istragama o korupciji, objavio je da želi da se kandiduje za predsednika na izborima 2018. U tome ga sprečava pravosnažna presuda protiv njega, koju on naziva politički motivisanom.

Izvor: YouTube/Blitz Tv
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Navalni ruši Putina: "Gore" društvene mreže VIDEO

Izvor: Mondo, 31.Avg.2017

Predsednik Rusije Vladimir Putin našao se na novom udaru ruskog opozicionara Alekseja Navalnog...Foto: MONDO/gif..Putin se našao na udaru Navalnog zbog korupcije...Na snimku koji je Navalni postavio na YouTubeu vidi se raskošna vila, navodno u vlasništvu sina Putinovog prijatelja, u kojoj je ruski...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.