Naslovne: Putin, Putin, Putin, Tramp, Oliver Ivanović

Izvor: B92, 15.Jan.2019, 23:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naslovne: Putin, Putin, Putin, Tramp, Oliver Ivanović

Dnevna štampa u izdanju od srede najviše pažnje posvećuju dolasku predsednika Rusije Vladimira Putina u Beograd i godišnjici ubistva Olivera Ivanovića.ubistva

„Večernje novosti“ objavljuju ekskluzivni intervju sa predsednikom Ruske Federacije Vladimirom Putinom uoči njegovom dolaska u Beograd.

I „Politika“ objavljuje intervju sa Putinom, citirajući ga „Na Balkanu imamo mnogo prijatelja, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ali Srbija je naš strateški partner“.

„Danas“ piše o najavljenom okupljunju na godišnjicu ubistva Olivera Ivanovića u tekstu naslovljenom „Oliverovi sinovi i sestra na skupu u Beogradu“.

„Blic“ piše da su „u Vašingtonu ljuti zbog podizanja taksi“ u tekstu „Trampov žuti karton za Prištinu“.

„Alo“ objavljuje specijalni dodatak o ruskom predsedniku Vladimiru Putinu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Novine: "100.000 Srba čeka Putina","šarplaninac na poklon"

Izvor: B92, 16.Jan.2019, 22:10

Dnevna štampa u izdanju od četvrtka i dalje se bavi dolaskom predsednika Rusije Vladimira Putina u Srbiju, kao i Kosovom i Metohijom i tamošnjim političarima...„Večernje novosti“ pišu da ruski predsednik Vladimir Putin u Srbiju „donosi sporazume i važan stav o rešenju za KiM“, dodajući...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.