Naslovne: Narod ću da saslušam, Ne mogu me ukloniti

Izvor: B92, 26.Dec.2018, 22:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naslovne: "Narod ću da saslušam", "Ne mogu me ukloniti"

Dnevna štampa u izdanju od četvrtka bavi se dolaskom ruskog predsednika Vladimira Putina u Srbiju, crnom hronikom, dešavanjima u Banjaluci...

Udarni naslov „Večernjih novosti“ je „Vučić i Putin u Hramu na Vračaru“, dok „Politika" citira predsednika Srbije Aleksandra Vučića: „Narod ću da saslušam, ne i one koji su oštetili državu“.

„Danas“ piše o daljim koracima očeva stradalih mladića u borbi za istinu u BiH citirajući ih „Nas >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dvojica pravimo najčvršći most imeđu Banjaluke i Sarajeva“.

„Blic“ citira oca stradalaog Davida Dragičevića: „Davida ne dam nikome, ne mogu me ukloniti“, a „Kurir“ piše da „Lebane kupuje dve kamile“.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.