Nakon sastanka s Vučićem Bin Zajed otišao kod Putina FOTO

Izvor: B92, 16.Jun.2023, 12:46

Nakon sastanka s Vučićem Bin Zajed otišao kod Putina FOTO

Ruski predsednik Vladimir Putin razgovarao je u Sankt Peterburgu sa vođom Ujedinjenih Arapskih Emirata, šeikom Mohamedom bin Zajedom al Nahjanom.

Kako je objavljeno razgovarano je o bilateralnim odnosima između UAE i Rusije i situaciji u Ukrajini.

"Danas sam se sastao sa predsednikom Putinom u St. Peterburgu će razgovarati o bilateralnim odnosima između UAE i Rusije i situaciji u Ukrajini. UAE nastavljaju da podržavaju sve napore usmerene na >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << postizanje političkog rešenja kroz dijalog i diplomatiju - ka globalnom miru i stabilnosti.", napisao je Mohamed bin Zajed na svom Instagram profilu.

Inače, pre odlaska Putinu predsednik Ujedinjenih Arapskih Emirata posetio je Beograd gde je razgovarao sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem o aktuelnim dešavanjima na Kosovu i Metohiji. Vučić mu se tom prilikom zahvalio na dosadašnjem ličnom angažmanu za mirno rešavanje svih otvorenih pitanja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Šeik bin Zajed posetio Putina: Uputio se u Sankt Petersburg odmah nakon posete Beogradu

Izvor: 24sedam.rs, 16.Jun.2023

Putin i Nahjan su pre početka razgovora obišli štandove UAE na Međunarodnom ekonomskom forumu u Sankt Peterburgu.

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.