NE DOZVOLIMO DA SE PRAVDAJU NACISTI I NJIHOVI NASLEDNICI Obratio se Putin povodom Dana pobede!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Maj.2023, 20:07

"NE DOZVOLIMO DA SE PRAVDAJU NACISTI I NJIHOVI NASLEDNICI" Obratio se Putin povodom Dana pobede!

Predsednik Ruske federacije Vladimir Putin obratio se liderima savezničkih država povodom Dana pobede.

Naš moralni dug je da ne dozvolimo da se izvrće istina o Velikom otadžbinskom ratu, kao i da se pravdaju nacisti, njihovi pomagači i sadašnji idejni naslednici, naveo je predsednik Rusije Vladimir Putin u čestitki liderima Turkmenistana, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Uzbekistana, Abhazije, Južne Osetije, kao i narodima Gruzije i Moldavije povodom 78. godišnjice Pobede.

- Danas je naš moralni dug da kao svetinju čuvamo tradiciju prijateljstva i uzajamne pomoći koju su nam zaveštali očevi i dedovi, da ne dozvolimo da se izvrće istina o Velikom otadžbinskom ratu, da se pravdaju nacisti, njihovi pomagači i sadašnji idejni naslednici - naveo je Putin.

Predsednik Rusije je naglasio da duhovno nasleđe Velikog otadžbinskog rata i ubuduće treba da doprinosi učvršćivanju i plodotvornom razvijanju odnosa zemalja i naroda.

Putin je iskreno zahvalio svim veteranima Velikog otadžbinskog rata, poželeo im zdravlje, bodar duh, blagostanje i dug vek, saopšteno je iz Kremlja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

U Moskvi završena Parada pobede; Putin: Civilizacija ponovo na prekretnici, protiv Rusije ponovo pokrenut rat

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Maj.2023, 06:38

Predsednik Rusije Vladimir Putin čestitao je danas građanima Rusije Dan pobede, ističući da se civilizacija danas ponovo nalazi na prekretnici.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.