NAMA BI SE CELA EVROPA NA KIČMU NAKAČILA Vučić o spaljivanju lutaka sa njegovim i likom Vladimira Putina (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Feb.2024, 17:29

"NAMA BI SE CELA EVROPA NA KIČMU NAKAČILA" Vučić o spaljivanju lutaka sa njegovim i likom Vladimira Putina (VIDEO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je u Nišu, u kompleksu Niške tvrđave, prisustvovao prikazu naoružanja i vojne opreme Vojske Srbije.

Vučić je tom prilikom komentarisao i sramno spaljivanje lutaka sa njegovim likom i likom Putina u Hrvatskoj.

- Kako da vam kažem... Sa jedne strane neko bi rekao, žalosno je da spaljujete neke ljude tamo i njihove lutke. Ja nisam bio nesrećan posebno. Uvek mi se čini da pravilno izaberu. Bio bih ljubomoran i zavideo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bih da je neko drugi. Ovako kad znam da su mi spaljivali kuće, crkvu odakle je moj otac i sve drugo, šta fali sitnica je da splae lutku, ništa posebno. Oni su tamo u tim svojim hrvatskim novinama napisali "tradicionalna događanja"'... - rekao je predsednik.

Vučić je dodao da je "Kod njih tradicionalno da spaljuju, tako da im želi uspeh u budućnosti."

- Sve što mogu da spaljuju su lutke. Siguran sam ja da je moj otac ponosan, da im njegov sin bude najveći problem, a njemu ubili oca, dedu i ne znam koga sve, sigurno je ponosan. Ja neću da vam kukam zbog toga. Da smo mi to ne daj Bože uradili nekom od njihovih, cela Evropa bi nam se na kičmu nakačila, morali bi da pohapsimo pola Srbije. To su vam ti dvojni standardi, ništa posebno. Neka spaljuju lutke neka se igraju - zaključio je Vučić.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin,   Vojska Srbije

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Vučić: Neću da kukam zbog spaljivanja lutke sa mojim likom u Hrvatskoj

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 14.Feb.2024

NIŠ – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas povodom spaljivanja lutke sa njegovim likom i likom Vladimira Putina u Hrvatskoj da neće zbog toga da kuka, ali i da je neko to uradio u Srbiji, Srbiji bi se cela Evropa, kako je rekao “nakačila” na kičmu. On je odgovarajući na pitanje,...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.