NA POMOLU PREOKRET? Šolc najavio razgovor sa Putinom

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jun.2023, 07:47

NA POMOLU PREOKRET? Šolc najavio razgovor sa Putinom

Poslednji put, Šolc i Putin su imali telefonski razgovor 2. decembra prošle godine.

Nemački kancelar Olaf Šolc izjavio je da namerava da ponovo razgovara telefonom sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom.

Šolc je u intervjuu za RTL izjavio da planira da još jednom razgovara sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jer to već dugo nije uradio, iako je sada "neprikladno vreme".

Prethodno su i sam kancelar i njegova pres služba istakli da su bilateralni kontakti sa Moskvom neophodni i da Berlin želi da ih nastavi, prenosi TASS.

Istovremeno, Nemačka je ukazala na "ozbiljne razlike u mišljenjima" o Ukrajini koje se pojavljuju tokom ovakvih diskusija.

Poslednji put, Šolc i Putin su imali telefonski razgovor 2. decembra prošle godine, podseća ruska agencija.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šolc planira razgovor sa Putinom

Izvor: Nezavisne Novine, 07.Jun.2023

BERLIN - Njemački kancelar Olaf Šolc izjavio je da namjerava da ponovo razgovara telefonom sa ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.