Možda i najvažnija vest - najniža cena gasa u Evropi tokom predstojeće zime

Izvor: B92, 25.Nov.2021, 18:50

"Možda i najvažnija vest - najniža cena gasa u Evropi tokom predstojeće zime"

Beograd -- Ministar finansija Siniša Mali oglasio se na Instagramu povodom danas održanog sastanka predsednika Srbije i Rusije.

"Zahvaljujući dogovoru predsednika Srbije Aleksandra Vučića i predsednika Ruske Federacije Vladimira Putina, dobili smo cenu od 270 dolara po hiljadu kubnih metara gasa u narednih šest meseci", napisao je Mali na toj društvenoj mreži

"To će biti sigurno najniža cena >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << gasa u Evropi u tom periodu, dakle tokom predstojeće zime", istakao je Mali.

"Ovo je možda i najvažnija vest za Srbiju u ovom trenutku, vest koja znači sigurno snabdevanje gasom, što je za naše građane i privredu najvažnije", naglasio je Mali i dodao: "To govori o sposobnosti našeg predsednika Aleksandra Vučića, kao i o prijateljskim odnosima izmedju Srbije i Rusije, ali i ličnim odnosima dva predsednika. Malo ko je očekivao takav uspeh naše zemlje."

"Ovo je veliki uspeh koji nam garantuje sigurnu zimu i sigurnu budućnost! Živelo prijateljstvo Srbije i Rusije!", napisao je Mali na Instagramu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

„Srbija zahvalna prijateljskoj i bratskoj Rusiji što brine o srpskim nacionalnim interesima i što je spremna da pomogne u situaciji kada je ceo svet suočen sa energetskom krizom“

Izvor: Vostok.rs, 26.Nov.2021, 10:14

Sporazum predsednika Rusije Vladimira Putina i Srbije Aleksandra Vučića o isporuci gasa je istorijski i potvrđuje prijateljske odnose dve zemlje, izjavio je šef Ministarstva spoljnih poslova Srbije Nikola Selaković. Putin je u četvrtak primio Vučića u Sočiju, gde su razgovarali o širokom...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.