Makron i Putin za zaštitu Iranskog nuklearnog sporazuma

Izvor: OkRadio.rs, 13.Jan.2020, 14:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Makron i Putin za zaštitu Iranskog nuklearnog sporazuma

Francuska i Rusija imaju zajedničku želju da zaštite Iranski nuklearni sporazum, saopštio je francuski predsednik Emanuel Makron. Emanuel Makron je rekao da je u nedelju imao telefonski razgovor sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom.   Lideri Velike Britanije, Francuske i Nemačke u nedelju su pozvali Teheran da potpuno ispuni nuklearni sporazum iz 2015. godine koji je potpisao sa svetskim silama, kao i da se suzdrži od daljeg nasilja, prenosi Rojters.

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Makron ubjeđuje Trampa da ne povlači trupe iz Afrike

Izvor: Nezavisne Novine, 14.Jan.2020, 09:15

BRISEL - Nakon što nije uspio da ubijedi američkog predsjednika Donalda Trampa da odustane od napuštanja Iranskog nuklearnog sporazuma, francuski predsednik Emanuel Makron sada pokušava da ga ubijedi da ne povlači trupe iz Afrike.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.