Majka Navalnog traži predaju tela svog sina

Izvor: VOA, 20.Feb.2024, 22:13

Majka Navalnog traži predaju tela svog sina

Majka ruskog opozicionog lidera Alekseja Navalnog apelovala je na Vladimira Putina da interveniše i dozvoli da joj se preda telo njenog sina, kako bi mogao da bude dostojanstveno sahranjen. Ljudmila Navalna tu poruku uputila je putem videa snimljenog pred zatvorskom kolonijom na Arktiku, gde je Navalni, prema objavi ruskih zatvorskih vlasti, preminuo prošlog petka.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na VOA...






Povezane vesti

Izvestiteljka UN za Rusiju: Smrt Navalnog vrh ledenog brega, Kara-Murza u jako lošem stanju

Izvor: VOA, 20.Feb.2024

VAŠINGTON — „U totalnom sam šoku, tako je od petka kada su ruske vlasti objavile da je Navalni umro. Ali, sa druge strane, način na koji su postupali prema njemu u pritvoru ukazivao je da je ovo očekivano“, rekla je specijalna izvestiteljka UN za ljudska prava u Rusiji, Marijana Kacarova....

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VOA. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VOA. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.