Majice sa likom Putina u Beogradu

Izvor: Studio B, 15.Okt.2014, 17:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Majice sa likom Putina u Beogradu

Posle Moskve i Njujorka, majice s likom ruskog predsednika Vladimira Putina mogu da se kupe i u Beogradu, a taj dizajnerski poduhvat pod nazivom "Put putuje..." realizovali su mladi umetnici agencije "Elementidea".

Ideja o majicama sa Putinovim likom rodila se u >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << Moskvi pre oko pola godine, kad je grupa mladih dizajnera dizajnirala 5.000 majica i uz svaku fotografiju dodala i specijalnu poruku kao što su Krim je naš, Svoje ne damo, Putin je svetski líder.

Mimo svih očekivanja, čitava količina prodata je za jedan dan u najpoznatijoj robnoj kući u Moskvi. Nakon toga, akcija je ponovljena nekoliko puta, uvek sa sve većim uspehom.

Prošle nedelje, od njih su je preuzeli umetnici u Njujorku, koji su otišli korak dalje otvorivši specijalnu prodavnicu u kojoj se prodaju smo "Putinove majice".

Nedavno je bila objavljena i fotografija holivudskog glumca Mikija Rurka koji je iskazao podršku Putinu obukavši majicu sa likom ruskog predsednika na jednom događaju u Moskvi.

Spska prestonica ide u korak sa svetom što se ovoga tiče, pa se u centru Beograda mogu kupiti majce sa porukama kao što je: Putin - naj Srbin, međutim nije moguće videti puno građana koji nose takve majce.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.