Maduro kod Putina

Izvor: B92, 25.Sep.2019, 12:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maduro kod Putina

Moskva -- Ruski predsednik Vladimir Putin izjavio je danas da Moskva podržava sve legitimne organe vlasti u Venecueli, uključujući instituciju predsednika.

"Rusija dosledno podržava sve legitimne organe vlasti u Venecueli, uključujući instituciju predsednika i parlamenta. I mi, bez sumnje, podržavamo dijalog koji Vi, predsedniče,i vlada vodite sa opozicionim snagama", rekao je Putin na sastanku s >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Madurom u Moskvi.

Kako prenosi Tass, on je dodao da Rusija smatra da je svako odbacivanje dijaloga "iracionalno i štetno" za zemlju i da predstavlja pretnju dobrobiti stanovništva.

Putin je ukazao i na saradnju Moskve i Karakasa u vojno-tehničkoj oblasti, koja se prvenstveno dovodi u vezu sa obavezama Rusije da obezbedi održavanje naoružanja ruske proizvodnje koje je kupila Venecuela.

"Poseta Rusiji jača (naš) savez, bilateralnu saradnju i doprinosi sveobuhvatnom razvoju naših naroda. Ovo je prijateljski odnos pun poštovanja koji smo gradili tokom poslednjih 20 godina, a došao je najbolji trenutak za njegovo učvršćivanje. Živela Venecuela, živela Rusija", napisao je Maduro na svom Tviter nalogu, preneo je TASS.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Maduro kod Putina: Moskva podržava legitimnu vlast u Venecueli

Izvor: Nezavisne Novine, 25.Sep.2019

MOSKVA - Ruski predsjednik Vladimir Putin izjavio je danas da Moskva podržava sve legitimne organe vlasti u Venecueli, uključujući instituciju predsjednika.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.