Ma šta mogu medvedi Putinu VIDEO

Izvor: B92, 28.Sep.2021, 10:07

Ma šta mogu medvedi Putinu VIDEO

Kremlj obelodanio da je ruski predsednik Vladimir Putin uzeo nekoliko dana slobodno koje je iskoristio za boravak u divljini.

Kako prenosi Raša tudej, Putinu su društvo pravili Sergej Šojgu, ministar odbrane Rusije i Genadij Kisijev, generalni direktor rezervata prirode Šušenski, gde je bio Putin. Taj rezervat prirode nalazi se kod granice Rusije i Moldavije.

Iz Kremlja kažu i da predsednik Rusije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nije bio u opasnosti, s obzirom na divljinu u kojoj se nalazio.

Putin, Šojgu i Kisijev su planinarili, vozili terence i pecali. Prikazana je slika uzbuđenog Putina, nakon što je njihovo teretno vozilo naišlo na divljeg jelena.

Navodi se i da su trojica političara noć provela u šatorima, a direktor tog rezervata je upoznao Putina s naporima koje uprava rezervata ulaže kako bi se povećala populacija snežnih leoparda, što je ruski predsednik komentarisao sa oduševljenjem, jer jepoznato da je ljubitelj "velikih mačaka".

Osim toga, navodi još RT, bilo je i šala na račun predsednika Rusije koji je tročlanu ekspediciju doveo tik pored medveđe jazbine.

Nakon toga, portparol Kremlja Dmitrij Peskov morao je da uverava javnost da bezbednost ruskog predsednika nije bila ugrožena, jer oni koji ga čuvaju rade svoj posao.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.