Izvor: Pančevac-online.com, 03.Dec.2022, 16:24

MAKRON NAJAVIO RAZGOVOR SA VLADIMIROM PUTINOM: Tema će biti situacija sa nuklearnom energijom u Ukrajini, datum razgovora još uvek nije određen

Francuski predsednik Emanuel Makron najavio je da će razgovarati sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom o situaciji u vezi sa nuklearnom energijom u Ukrajini. Makron je rekao da će razgovarati sa Putinom nakon što obavi razgovor sa generalnim direktorom Međunarodne agencije za atomsku energiju Rafaelom Grosijem. Portparol Kremlja Dmitrij Peskov rekao je da datum telefonskog razgovora […] The post MAKRON NAJAVIO RAZGOVOR SA VLADIMIROM PUTINOM: Tema će biti situacija sa nuklearnom energijom u Ukrajini, datum razgovora još uvek nije određen appeared first on PANČEVAC.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin,   Rat u Ukrajini

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

Makron najavio: Uskoro ću razgovarati sa Putinom

Izvor: Danas, 03.Dec.2022

Predsednik Francuske Emanuel Makron (Emmanuel Macron) izjavio je danas da će uskoro razgovarati sa ruskim kolegom Vladimirom Putinom o bezbednosnim pitanjima civilnog nuklearnog programa u Ukrajini.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.