Lukašenko ponovo razgovarao sa Putinom

Izvor: B92, 25.Jun.2023, 17:48

Lukašenko ponovo razgovarao sa Putinom

Beloruski predsednik Aleksander Lukašenko jutros je telefonom razgovarao sa ruskim kolegom Vladimirom Putinom, rekli su iz pres službe predsednika Belorusije.

"Jutros je Aleksander Lukašenko razgovarao sa svojim ruskim kolegom Vladimirom Putinom", navodi se u saopštenju, prenosi RIA.

Međutim, nisu objavljeni detalji razgovora >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dvojice lidera.

Dodaje se da je, nakon razgovora sa Putinom, Lukašenko obavio telefonski razgovor sa kazahstanskim predsednikom Nursultanom Nazarbajevim, sa kojim je pričao o međunarodnoj situaciji, situaciji u regionu i belorusko-kazahstanskim odnosima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sve je obavijeno velom tajne! Lukašenko opet pozvao Putina

Izvor: 24sedam.rs, 25.Jun.2023

Jutros je Aleksander Lukašenko razgovarao sa svojim ruskim kolegom Vladimirom Putinom", navodi se u saopštenju, prenosi RIA

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.