Lideri Rusije i Italije dogovorili se o razvijanju bilateralne saradnje

Izvor: Vostok.rs, 11.Maj.2012, 19:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lideri Rusije i Italije dogovorili se o razvijanju bilateralne saradnje

11.05.2012. -

Predsednik Rusije Vladimir Putin i predsednik vlade Italije Mario Monti dogovorili su se o podsticanju bilateralne saradnje. Prema saopštenju pres službe Kremlja političari su tokom telefonskog razgovora dali visoku ocenu stanju rusko-italijanskih odnosa i izjavili da nameravaju ne samo da osiguraju njihov kontinuitet, već i da ih podignu na novi nivo.

Lideri su razgovarali o dinamici kontakata uključujući razmenu poseta i organizaciju redovnog kruga međudržavnih konsultacija na najvišem nivou u drugoj polovini 2012. godine.

Izvor: Golos Rossii, © Kollaž: «Golos Rossii»
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

Ban Ki-Mun dao visoku ocenu ruskom doprinosu radu UN

Izvor: Vostok.rs, 12.Maj.2012, 17:56

12.05.2012. -..Ban Ki-Mun je dao visoku ocenu ruskom doprinosu radu UN. U toku telefonskog razgovora s predsednikom Rusije Vladimirom Putinom rekao je da je Rusija „doprinela da UN očuva svoju ulogu lidera na međunarodnoj pozornici", javila je pres služba Kremlja...Putin je potvrdio da je Rusija...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.