Izvor: Radio 021, 31.Mar.2020, 17:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lekar koji je bio u kontaktu sa Putinom zaražen virusom korona

Lekar koji je prošle nedelje razgovarao sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom prilikom njegovog obilaska infektivne bolnice u Podmoskovlju Denis Procenko zarazio se virusom korona, preneo je Rojters.

Glavni lekar moskovske bolnice za lečenje obolelih od virusa korona bio je pozitivan na testu, objavio je državni kanal Rusija 24. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 <<

Putin je prošlog utorka posetio bolnicu Komunarka, gde je razgovarao sa Procenkom.

Tokom posete, kako pokazuju televizijski snimci, nijedan od njih nije nosio zaštitnu opremu. Kremlj je danas saopštio da se Putin "redovno testira na korona virus i da je sve u redu", navela je novinska agencija RIA.

Autor: FoNet

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.