Izvor: Radio Slobodna Evropa, 05.Nov.2014, 10:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kremlj: Sastanak Putin-Obama nije predviđen

Nijedan sastanak ruskog predsednika Vladimira Putina s američkim kolegom Barakom Obamom nije predviđen naredne nedelje na međunarodnim skupovima u Kini i Australiji, saopštio je danas Kremlj.

"Za sada nije predviđen nijedan bilateralni sastanak", rekao je portparol Kremlja Dmitrij Peskov, koji nije isključio mogućnost neformalnog sastanka dvojice predsednika.

"Lideri na međunarodnim skupovima često >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Slobodna Evropa << komuniciraju na ovaj ili onaj način", dodao je, međutim, Peskov.

Godišnji samit Azijsko-pacifičke ekonomske saradnje (APEC) biće održan 10. i 11. novembra u Pekingu, dok je samit G20 zakazan 15. i 16. novembra u Brizbejnu.

Putin je sredinom oktobra optužio Obamu da ima neprijateljski stav prema Rusiji, jer je američki predsednik na zasedanju Generalne skupštine UN rekao da je jedna od globalnih pretnji "ruska agresija u Evropi", aludirajući na krizu u Ukrajini.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Nije predviđen sastanak Putin - Obama

Izvor: RTS, 05.Nov.2014

Nijedan sastanak ruskog predsednika Vladimira Putina s američkim kolegom Barakom Obamom nije predviđen naredne nedelje na međunarodnim skupovima u Kini i Australiji, saopštio je Kremlj...Portparol Kremlja Dmitrij Peskov rekao je da za sada nij epredviđen nijedan bilateralni sastanak, ali nije isključio...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.