Kremlj: Nisu donete nikakve odluke o zatvaranju Ruskih granica

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Sep.2022, 13:18

Kremlj: Nisu donete nikakve odluke o zatvaranju Ruskih granica

Portparol Kremlja Dmitrij Peskov izjavio je danas da nisu donete nikakve odluke o zatvaranju granica Ruske Federacije.

"Ne znam ništa o tome. U ovom trenutku, nisu donete nikakve odluke u vezi sa tim", rekao je Peskov odgovarajući na pitanje novinara, preneo je Interfaks.

Prema njegovim rečima, neki pozivi za mobilizaciju izdati su greškom i te greške će biti ispravljene, preneo je Rojters.

Ruski predsednik Vladimir Putin je 21. septembra naredio >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << delimičnu mobilizaciju, a prema rečima ministra odbrana Sergeja Šojgua, 300.000 ljudi će biti pozvano u rezerviste, prevashodno oni koji imaju iskustvo u borbi i veštine koje se traže u armiji.

Naredba o delimičnoj mobilaziciji izazvala je proteste širom zemlje, hapšenje demonstranata, kao i odlazak ruskih državljana iz zemlje.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Peskov: Nisu donete nikakve odluke o zatvaranju ruskih granica, GREŠKE U VEZI SA MOBILIZACIJOM će biti ispravljene

Izvor: Blic, 26.Sep.2022

Portparol Kremlja Dmitrij Peskov izjavio je danas da nisu donete nikakve odluke o zatvaranju granica Ruske Federacije.

Nastavak na Blic...

Neverovatne fotografije koje najbolje pokazuju šta se TRENUTNO DEŠAVA NA GRANICAMA RUSIJE

Izvor: Blic, 26.Sep.2022

Ruski predsednik Vladimir Putin proglasio je u 21. septembra delimičnu vojnu mobilizaciju. Brojni svetski zvaničnici i dužnosnici osudili su taj potez, a on se nije svideo ni mnogim Rusija koji su nedugo nakon donošenja odluke odlučili da napuste svoju zemlju.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.