Kremlj: Dogovoren preliminarni datum za videokonfenciju Putina i Bidena

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 03.Dec.2021, 19:58

Kremlj: Dogovoren preliminarni datum za videokonfenciju Putina i Bidena

Pomoćnik ruskog predsjednika Vladimira Putina je u petak, 3. decembra, rekao novinarima da će se videopoziv sa američkim predsjednikom Joe Budenom održati nakon puta ruskog lidera u Indiju, planiranog za iduću sedmicu. Juri Ušakov nije precizirao kada će se tačno održati videopoziv dva predsjednika rekavši da se još uvijek radi na konačnim detaljima za razgovore, prenosi redakcija Radija Slobodna Evropa na engleskom jeziku. "Sastanak će se desiti za nekoliko dana. Već imamo konkretan...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Kremlj: Dogovoren preliminarni datum za video-konferenciju Putin-Bajden

Izvor: N1 televizija, 03.Dec.2021

Pomoćnik ruskog predsednika Vladimira Putina izjavio je novinarima da će video razgovor sa američkim predsednikom Džozefom Bajdenom biti održan posle puta ruskog lidera u Indiju, planiranog za iduću sedmicu, preneo je Radio Slobodna Evropa (RSE).

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.