Klintonovi imaju razloga da se plaše? Intervju sa Putinom pokrenuo mnoga pitanja

Izvor: B92, 11.Feb.2024, 21:59

Klintonovi imaju razloga da se plaše? Intervju sa Putinom pokrenuo mnoga pitanja

Porodica Klinton ima razloga da se plaši intervjua koji je američki novinar Taker Karlson uradio sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom.

Ovo je izjavio analitičar sa Volstrita, Čarls Ortel, za Sputnjik

Bivša državna sekretarka Hilari Klinton nazvala je Takera „korisnim idiotom“, tvrdeći da američi novinar širi laži Vladimira Putina o Ukrajini.

Ortel kaže, da je Karlson >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << danas jedan od najpraćenijih i najuticajnijih novinara u svetu, dodajući da porodica Klinton "svakako ima čega da se plaći jer je blizu 5. novembar 2024".

Analitičar Volstrita, koji je tokom nekoliko godina vodio privatnu istragu o optužbama za prevaru od strane Klintonove fondacije, primetio je da „postoje ozbiljna pitanja bez odgovora o tome koliko je novca uloženo od stranih vlada i oligaha za finansiranje Hilarine političke kampanje, uključujući donacije ukrajinskog oligarha Viktora Pinčuka i njegove supruge.

Dodao je i da postoji zabrinutost, kao i u slučaju Bajdenovih, da je porodica Klinton decenijama nezakonito eksploatisala svoje fondacije kako bi se obogatila.

"Hilari Klinton se neće po dobru pamtiti u istoriji", rekao je Ortel.

On je naglasio da su "globalisti štitili i promovisali moćne parove poput Klintonovih".

"Mnogi zlonamernici, uključujući Klintonove, imaju čega da se plaše dok Tramp juri ka potencijalnom novom izboru", kazao je Ortel.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.