Kim Jong Un navodno na putu ka Rusiji

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 11.Sep.2023, 20:16

Kim Jong Un navodno na putu ka Rusiji

Lider Sjeverne Koreje Kim Jong Un navodno se nalazi na putu za Vladivostok kako bi učestvovao na samitu sa ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom. Oklopni voz kojeg sjevernokorejski lider koristi za posjete krenuo je Pjongjanga, izvještavaju južnokorejski mediji, prenosi BBC. Očekuje se da će se sastanak dvojice lidera održati već u utorak po lokalnom vremenu. Kremlj je potvrdio da će Kim posjetiti Rusiju "u narednim danima". Ukoliko Kim posjeti Rusiju, to će biti njegovo prvo...
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kim Džong-Un ide kod Putina oklopnim vozom koji je bio i u Jugoslaviji

Izvor: Nezavisne Novine, 11.Sep.2023

PJONGJANG - Kim Džong Un, sjevernokorejski lider, krenuo je prema Rusiji, prenose svjetski mediji. Kim će se u Rusiji sastati s Vladimirom Putinom, predsjednikom Rusije.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.